Artikler

Find rav på den lette måde

På ravfund.dk finder du alle svarene

I min søgen efter information om hvordan jeg finder rav faldt jeg over ravfund.dk, som producerer ravlygter til ravjagt. Først troede jeg, at det var en joke, men den var god nok. Og det gav faktisk rigtig god mening da først jeg havde nærstuderet fænomenet. Ifølge ravfund.dk var det nemmest at finde rav med lygter i mørket men nogle af lygterne kunne også bruges i skumringen og nogle endda om dagen, hvis bare der ikke var solskin da lygterne er udstyret med uv-lys, som får ravet til at lyse på en ganske særlig måde, når lysstrålen rammer. Mit problem var jeg ikke vidste hvor jeg skulle lede efter men på siden har de et kort over ravfund i Danmarks og det er ret smart da jeg så har noget at gå ud fra.

Og nu er det ikke sådan, at ravlygter kun er for de garvede ravjægere. Ravlygter fås både til nybegyndere og øvede, så alle kan være med og få en oplevelse eller flere for livet. Så efter at have talt med Ravfund.dk og hvad der kunne være fornuftigt købte jeg både en ravlygte familiepakke og en lygte til letøvet brug så er der både til mig selv og børnene og det hele kunne gøres for under 1200 Kroner.

Sådan bruges en Ravlygte

Der findes et utroligt stort udvalg af forskellige Ravlygter men ens for dem alle er heldigvis at du skal bruge dem på den samme måde. En Ravlygte er primært udviklet til brug i mørket og når du kommer frem til stranden et det ganske simpelt da du blot skal tænde for lygten og så er du i gang. Med en håndholdt Ravlygte skal du pege lygtens hoved ned mod strandens overflade og du kan med fordel dreje hånden fra side til side for at dække et større areal. Har du en kraftig og koncentreret Ravlygte kan du ofte lyse 30-50m frem og det betyder du hurtigt kan få et overblik over det område du bevæger dig i.

Similar Posts