Artikler

Krydderi gør ikke kun maden bedre

Når det skal være lidt sjovere i soveværelset, så skal du følge kokkens råd i køkkenet

Umiddelbart tænker man ikke lige kokken ved så meget om sexlivet. Men i sexlivet er det som det er med maden. Der skal lidt krydderi til for at det bliver ekstra lækkert. 

Det er selvfølgelig ikke samme krydderi som den man bruger til maden, det giver næsten sig selv. Det ville nok heller ikke være lækkert at hælde peber ud over din kæreste. Nej her skal der noget lækkert lingeri til. Det er den slags der gør at du bliver lidt mere lækker. Du tænker så nu, det lægger han ikke mærke til. Mænd er dog langt mere opmærksomme på detaljer end du lige regner med. Se bare hvor mange penge de lægger i ubetydende detaljer som deres alufælge til bilen. Den kører ikke anderledes og, lets face it, så meget anderledes ser den heller ikke ud.

Altså, nu når vi er klar over at mænd går lidt mere op i lækkert og frækt lingeri end man nok regner med, så er det med at give den fuld gas. Det skal være med selvsiddende strømper og de små blonde trusser. Det er den slags der gør at han slukke for fodbold kampen hvis du kommer trissende igennem stuen iført den slags. 

Det er den slags der giver et noget sjovere sexliv.

Det lækre lingeri kan være med til at vække en sand tiger i ham. Det feminine touch når du har klædt dig ekstra lækkert er noget alle mænd elsker. Det gælder også for dig der har en mand, der siger det ikke siger ham så meget. Chancen for at det er en reaktion på din manglende lyst til at tage det på, er nok større end at han rent faktisk ikke gider den slags. 

Similar Posts