Artikler

Sådan fik jeg råd til en måned i Spanien

Så blev det endelig fredag. Jeg havde så meget glædet mig til denne dag. I dag var min sidste skoledag inden jeg skulle starte i 3.g. Det betød at næste år ville være mit sidste år i gymnasiet. Jeg havde glædet mig så meget til at blive student, og få afsluttet gymnasiet. Men det var faktisk ikke det jeg tænkte på mest nu. Det var at det var min sidste skoledag, lige inden jeg skulle holde en lang sommerferie. Det kunne jeg virkelig godt bruge. Jeg begyndte stille at gå ud ad døren, og tag mod skolen. Klokken var omkring 7:30. Jeg ventede på toget. Da jeg kom i skolen, kunne jeg se at de fleste bare glædet sig til ferien. Alle var i godt humør. Det forstod jeg os godt. Hele skoledagen kunne jeg ikke koncentrere mig. Jeg ville bare gerne hjem, og holde min lange ferie. Klokken blev så endelig 12. Vi fik fri fra skole, og vi fik vores lange sommerferie. Jeg skyndte mig bare hjem. Jeg tog ind i stuen hvor mine forældre og søster sad. De snakkede om at vi skulle tage på ferie, og hvor det kunne være. Jeg blev så glad. De besluttede sig hurtigt for at det skulle være Spanien. Der skulle vejret være perfekt dernede. Min far sagde at han senere ville tage et lån fra Letfinans.dk til min mor, så vi kunne have lidt overskud i penge, i ferien. Så vi også havde penge dernede at bruge. Jeg var så glad og spændt. Jeg kunne næsten ikke sove. Der gik 5 dage, og vi skulle allerede ud og rejse. Vi gik ned mod lufthavnen. Vi sad så i flyet. Jeg glædet mig så meget. Da vi kom derned, kom vi hurtigt hen til vores hotel. Jeg var sikker på at det her skulle blive rigtig godt.

Similar Posts