Artikler

En bordovn begrænser ikke

Der kan være rigtig mange tilfælde, hvor det passer bedre med en bordovn end en ovn af normal størrelse. Faktisk er der stort set ingen begrænsninger ved at benytte en bordovn og så opnår du den store fordel med pladsen plus at du kan spare penge

Hvad er en miniovn?

En miniovn har typisk fire varmelegemer, der er placeret henholdsvis i bunden og i toppen af ovnen. Disse kan give temperaturer mellem 100 grader og 230 grader. Der er normalt god mulighed for at styre varmelegemerne individuelt, så du dermed kan tilberede maden på lige præcis den måde som du ønsker.

Har du ikke meget plads?

Det er et ideelt valg med en miniovn, hvis du ikke har meget plads i dit køkken. Det kan være i en mindre lejlighed, men måske også i et sommerhus eller lignende. Det kan dog også være i et opholdsrum af forskellige slags. Evt. på arbejdspladsen hvor der kan være behov for at medarbejderne varmer mad.

Kombiner med en stor ovn

Det kan i rigtig mange tilfælde være en god ide at have både en stor ovn og en miniovn. For imens stegen eller lignende bliver tilberedt i den store ovn, så kan de mindre retter holde sig varme i miniovnen, og du kan dermed sørge for at få alt maden tilberedt perfekt og få det serveret på den optimale måde.

Spar penge ved at bruge en miniovn

Du kan faktisk spare penge ved at vælge at anskaffe dig en miniovn. For langt de fleste miniovne er billigere end andre ovne. Så det er profitabelt for dig. Og du kan også have stor fordel ved at bruge sin miniovn i dagligdagen selvom du også har en almindelig ovn. For du sparer strøm hvis du blot skal varme rundstykker, en leverpostej eller lignende små retter. Så det kan sagtens betale sig at have både en stor almindelig ovn og en miniovn.

Også til steg og bagning

Det er faktisk også muligt at tilberede en stor steg i en miniovn. For de moderne og nyere udgaver af miniovne kan varmen styres på en måde, så det ikke er noget problem både at stege og bage. Så reelt kan du sagtens nøjes med hun at have en miniovn i din bolig, og ikke have nogen begrænsninger. Plus du altså sparer penge på strøm.

Similar Posts